Mød os / Erik Andkjær

Erik Andkjær, grafiker

Erik er husets kreative grafiker med blik for finesser og visuel balance. Dét kombineret med mange års erfaring gør Erik til en ekspert, når det gælder visuel kommunikation.

Til daglig løser Erik grafiske opgaver i samarbejde med husets øvrige konsulenter, og han fungerer desuden som konsulent for nogle faste kunder. Erik er god til at sætte sig i kundens sted, spørge helt ind til benet og se opgaven fra alle tænkelige vinkler. Med en baggrund fra ingeniørstudiet på DTU er han desuden en dygtig formidler af svært tilgængelig, teknisk viden.

Erik er en alsidig herre, der har haft berøring med store dele af den grafiske branche – han har bl.a. været på flere bureauer, har arbejdet med marketing og reklame og har fungeret som selvstændig konsulent i en del år.

Erik Andkjær
Grafiker, art director

e-mail ea@bomanpr.dk
dir 35 31 11 04
mob 26 66 26 99
ea_bomanpr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hvem er din drømmekunde?

Det er en kunde som kommer i god tid med et rimeligt budget og ønsker en markedsføring, der skiller sig ud fra mængden - gerne med humor, men uden at medarbejdere eller kunder gøres til grin. Det er der desværre alt for mange reklamer som gør.

Det gør at man står op om morgenen og næsten ikke kan vente med at komme i gang.
Boman Kommunikation  / PR Network Danmark
Tuborgvej 5
2900 Hellerup
Tel  35 31 11 00
Fax 35 31 11 01
info@bomanpr.dk
 
Boman Kommunikation / PR Network Danmark | Tuborgvej 5, 2900 Hellerup - Denmark | Tlf.: +45 35 31 11 00