Vi leverer / Målret din kommunikation

Målret din kommunikation

Et differentieret mediebillede

I takt med et stigende antal kommunikationskanaler og et stadigt større udbud af informationskilder skal vi forholde os til et mere og mere fragmenteret mediebillede. Forskellige grupper får i højere og højere grad deres informationsbehov dækket meget forskellige steder - podcasting, blogging og Twitter er eksempler på en lang række af mediefænomener, som for få år siden ikke var særligt kendte i Danmark. 

Børsen eller Twitter?

Som afsender skal du i endnu højere grad end tidligere målrette din kommunikation, for der kan være betydelig forskel på, hvem der læser Børsen, tjekker Twitter, vælger at google din virksomhed, dukker op til konferencer eller reagerer på dit elektroniske nyhedsbrev. 

Fra idé til færdigt produkt

Hos Boman Kommunikation kender vi såvel de nye som de mere etablerede medier, og vi rådgiver dig om, hvordan du bedst når ud til de forskellige målgrupper. Uanset om du har brug for en online-video til din hjemmeside, et nyhedsbrev, at iværksætte en E-marketing-kampagne, planlægge en konference, generel rådgivning eller noget helt tredje, så står vi gerne for alle produktionsforløbets faser. Og har du allerede besluttet dig for, hvilket produkt din virksomhed har brug for, så udvikler og producerer vi også meget gerne din ide.
 
Boman Kommunikation  / PR Network Danmark
Tuborgvej 5
2900 Hellerup
Tel  35 31 11 00
Fax 35 31 11 01
info@bomanpr.dk
Boman Kommunikation / PR Network Danmark | Tuborgvej 5, 2900 Hellerup - Denmark | Tlf.: +45 35 31 11 00