Vores ydelser

I dropdown-menuen ovenfor kan du læse om de produkter og services, vi leverer.
 
Uanset hvilken ydelse vi leverer, vil du altid få:
 

Dit budskab ud

Vores arbejdsplads er den verden, som hver dag bliver mere og mere overkommunikeret. Men med en målrettet indsats og troværdig kommunikation sørger vi for, at vores kunder trænger igennem de rigtige steder - med holdninger, budskaber og konkrete informationer.

Synlige resultater med løsninger der virker

Vi bruger vores kræfter på at levere løsninger, som du kan mærke virker. Med os på sidelinjen får du rådgivning på tværs af de traditionelle fagdiscipliner - vi kombinerer den gode historie med et indgående kendskab til relevante medier, og uanset om slutproduktet er en større kommunikationsstrategi, en mindre pressemeddelelse eller en omfattende kampagne, så arbejder vi målrettet og med fokus på at få virksomhedens budskab ud. Hver gang.

Udfordring

Vi taler ikke kunden efter munden, og vi leverer aldrig standardløsninger. Som konsulenter sætter vi en ære i at udfordre kunden og stille spørgsmålstegn ved selvfølgeligheder og indforstået sprog.

Et professionelt engagement

Selvom vi brænder for det, vi laver, så tager vi altid de ”værdineutrale briller” på før vi ser på den enkelte sag og vores kundes udfordringer. Det mener vi er grundlag for den bedst mulige rådgivning – baseret på ansvarlighed og professionalisme.
 
Boman Kommunikation  / PR Network Danmark
Tuborgvej 5
2900 Hellerup
Tel  35 31 11 00
Fax 35 31 11 01
info@bomanpr.dk
Boman Kommunikation / PR Network Danmark | Tuborgvej 5, 2900 Hellerup - Denmark | Tlf.: +45 35 31 11 00